+30 27210 94568 liaison@liaison.gr
Liaison Translation & Interpreting - Vassiliki Dadavassili - EU - ESPA

 • en
 • fr
 • el

Welcome to Liaison

«Αγαπάμε τις λέξεις. Και μολονότι έχουμε όλα αυτά τα χρόνια μεταφράσει εκατομμύρια από αυτές, συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε κάθε καινούργιο έργο με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος, εξερευνώντας διαρκώς και μαθαίνοντας κάθε μέρα και κάτι νέο.»
Vassiliki Dadavassili | CEO – Founder

Μιλάμε την ίδια γλώσσα!

Επικοινωνήστε με εμπιστοσύνη κι αξιοπιστία ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες! Γιατί μαζί μας, μπορείτε!

Liaison - Translation - interpreting - Vassiliki Dadavassili - iconΚανένα μεταφραστικό έργο που μας ανατίθεται δεν είναι για εμάς τόσο μεγάλο ώστε να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε, αλλά ούτε και τόσο μικρό ώστε να μη δικαιούται την αμέριστη προσοχή μας. Μετά την ολοκλήρωση κάθε μετάφρασης και πριν την παράδοση της στον πελάτη, το κείμενο περνά από διαδικασία γλωσσικής επιμέλειας και τελικού ελέγχου.

Περισσότερα

Liaison - Translation - interpreting - Vassiliki Dadavassili - iconΤο γραφείο μας χρησιμοποιεί έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες διερμηνείς, ικανούς να αναλάβουν υπεύθυνα και αξιόπιστα οποιαδήποτε υπηρεσία διερμηνείας (επάλληλη/ διαμεσολαβητική διερμηνεία, διαδοχική διερμηνεία, ταυτόχρονη/συνεδριακή διερμηνεία, διερμηνεία συνοδείας, διερμηνεία για κοινωνικούς σκοπούς, ένορκη διερμηνεία).

Περισσότερα

Liaison - Translation - interpreting - Vassiliki Dadavassili - iconΠρόκειται για δύο διακριτά από τη διερμηνεία και μετάφραση πεδία, στα οποία με ιδιαίτερη προσήλωση και επιτυχία δραστηριοποιείται η Liaison και η Βασιλική Ντανταβασίλη προσωπικά. Μια διαδικασία, απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του τομέα που ο κάθε πελάτης έχει, που στόχο έχει να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές, να καλλιεργήσει ή να οξύνει δεξιότητες, να αναπτύξει προδιαγραφές επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας, αναβαθμίζοντας και συμπληρώνοντας τις γνώσεις και τις ικανότητες.

Περισσότερα

Περισσότερα από μια μετάφραση!

Real estate translation - Liaison

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ & ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Απαντώντας στις ολοένα και αυξανόμενες τα τελευταία χρόνια ανάγκες για υπηρεσίες διερμηνείας στο χώρο του real estate, το γραφείο μας επικεντρώνεται και εξειδικεύεται σε αυτές, προσφέροντας πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υποστήριξη σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ακίνητα στην Ελλάδα.

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Κάθε επισκέπτης μίας ξένης χώρας ονειρεύεται να συναντήσει κάποιον που αληθινά γνωρίζει και έχει τη διάθεση να του συστήσει τη χώρα, στην οποία έχει βρεθεί. Κάποιον που θα αναλάβει την οργάνωση του προγράμματος του, που θα του υποδείξει τα σημεία που αξίζει να δει και τα πράγματα που αξίζει να δοκιμάσει, έξω και πέρα από τα κλισέ των ταξιδιωτικών οδηγών.
Business interpreting services - Liaison

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δική τους γλώσσα και ορολογία και τους δικούς τους κανόνες και μυστικά. Η διερμηνεία των επιχειρηματικών συναντήσεων είναι ένας εντελώς ιδιαίτερος εξειδικευμένος, υψηλών απαιτήσεων τομέας, στον οποίον τα περιθώρια αστοχιών απλώς δεν υπάρχουν. Ένας τομέας που απαιτεί, πέρα από την αυτονόητη εχεμύθεια, σχολαστική προετοιμασία και πολύ συχνά ειδικές οικονομικές ή τεχνικές γνώσεις.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

 • «Αξιοποιώντας την μακρά και πολύπλευρη εμπειρία της η κα Ντανταβασίλη παρέχει στους πελάτες ένα πλήρες και εξατομικευμένο πακέτο υποστήριξης​, ενώ​ συνδέεται αβίαστα με τους πελάτες στους οποίους εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.»

  Ελένη Πετρουλέα

  Συμβολαιογράφος, Καλαμάτα
 • «It was an astonishing feat of translation that Vasiliki carried out continuously throughout the program. She would be a gem of a find for any company looking to utilise her undoubted skills as a translator in either the written or spoken form».

  Antony Stanley

  STF Photo Agency, UK
 • «Vasiliki had immersed herself as much as possible into the nuances of our industry so that she could give the most precise translation possible. Her pleasant appearance and strong personality allow her to give her clients the maximum benefit of her varied talents».

  Noel Frank

  Chemspec, Inc., USA