Liaison - translation - interpreting services - Vassiliki Dadavassili - icon

Σχετικά με εμάς

Μιλάμε την ίδια γλώσσα!

Η φιλοσοφία μας

Η γνώση μίας ξένης γλώσσας αποτελεί σίγουρα τη βάση μιας καλής μετάφρασης. Δεν είναι, ωστόσο, αρκετή όταν αναφερόμαστε σε επιχειρηματικές συναντήσεις και επαφές, σε αγοραπωλησίες και εμπορικές προτάσεις, τομείς, στους οποίους το γραφείο μας ειδικεύεται και ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία από την ίδρυσή του.

Περισσότερο από μετεγγραφή ενός κειμένου ή ενός λόγου σε μία άλλη γλώσσα, η μετάφραση και η διερμηνεία σκοπό έχουν να αποδώσουν το πνεύμα και το νόημα, με την αποκωδικοποίηση της γνώσης και των πληροφοριών και τη μετάδοσή τους με τρόπο φυσικό, αξιόπιστο και ακριβή σε μια διαφορετική γλώσσα.

Αγαπάμε τις λέξεις. Και μολονότι έχουμε όλα αυτά τα χρόνια μεταφράσει εκατομμύρια από αυτές, συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε κάθε καινούργιο έργο με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος, εξερευνώντας διαρκώς και μαθαίνοντας κάθε μέρα και κάτι νέο.

Για όλους εμάς, η μετάφραση και η διερμηνεία είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα εργαλεία επικοινωνίας. Ο στόχος τους είναι να φέρουν κάποιους ανθρώπους πλησιέστερα σε κάποιους άλλους και να τους βοηθούν να εκφράσουν και να μεταδώσουν τις απόψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες, τα πιστεύω και τα θέλω τους. Οι πελάτες μας είναι για μας, άνθρωποι που χρειάζονται και επιζητούν να επικοινωνήσουν. Μας επιλέγουν για να γίνουμε η φωνή τους, ενεργοί μεσολαβητές για λογαριασμό τους, ξεναγοί και παραστάτες τους σε καταστάσεις και τόπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα και κώδικες. Και μιλάμε τη δική τους γλώσσα- όποια και αν είναι αυτή!

Liaison Translation & Interpreting - Vassiliki Dadavassili - About
 • Liaison - Translation & interpreting services - Vassiliki Dadavassili - icon

  Ποιοι είμαστε

  Η Liaison είναι ένα γραφείο υψηλών επικοινωνιακών απαιτήσεων που δημιουργήθηκε το 2016 από τη Βασιλική Ντανταβασίλη μετά από επαγγελματική εμπειρία δυο δεκαετιών στη μετάφραση και τη διερμηνεία. Διαθέτει ένα δίκτυο προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών και προφέρει βασικές και ειδικές υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης, καθώς και υπηρεσίες δημιουργικής γραφής και εκπαίδευσης σε όλες τις γλώσσες.

  Υπό την προσωπική εποπτεία κάθε τομέα και έργου της Liaison από την ίδια τη Βασιλική Ντανταβασίλη, επιτυγχάνουμε, πέρα από τα κλασικά πεδία ενός γραφείου μεταφράσεων-διερμηνειών, να δραστηριοποιούμαστε εξειδικευμένα στους τομείς των ακινήτων, της κοινωνικής δικτύωσης, του Ψηφιακού περιεχομένου και της επιχειρηματικότητας. Δημιουργούμε και υλοποιούμε για λογαριασμό των πελατών μας εξατομικευμένες και προσεκτικά σχεδιασμένες ενέργειες που αφορούν σε αγοραπωλησίες και εκμετάλλευση ακινήτων, σε επιχειρηματικές και κοινωνικές δράσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

  Ανθρωποκεντρικοί στην αντίληψή μας είμαστε όσο χρειάζεται ευέλικτοι ώστε να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα δεδομένα κάθε περίπτωσης, εχέμυθοι, ακριβείς στις ημερομηνίες και τις προθεσμίες, ξεκάθαροι στις υπηρεσίες και τις τιμές μας, γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, που σας υποστηρίζει σε όποια γλώσσα κι αν μιλάτε και όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας!

 • Liaison - Translation & interpreting services - Vassiliki Dadavassili - icon

  Βασιλική Ντανταβασίλη

  Η Βασιλική Ντανταβασίλη διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία ως μεταφράστρια-διερμηνέας, συντονίστρια διεθνούς επικοινωνίας και διαχειρίστρια ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θέσεις στις οποίες είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει, πέρα από τις καθαυτό επαγγελματικές, τις οργανωτικές και επικοινωνιακές της δεξιότητες.

  Απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, όπου απέκτησε και Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Επαγγελματική Μετάφραση, έχει εργαστεί για 15 χρόνια ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών (αγγλικών και γαλλικών), υπεύθυνη πρακτικής άσκησης, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και συντονίστρια κατάρτισης στο Δήμο Καλαμάτας και σε ευρωπαϊκά προγράμματα στους τομείς της Δια Βίου Μάθησης, της Νεολαίας, της Διαπολιτισμικής Κατάρτισης και της Επιχειρηματικότητας.

  Παράλληλα με αυτήν της τη δραστηριότητα, απασχολήθηκε για δύο σχεδόν δεκαετίες (1994-2011) ως μεταφράστρια-διερμηνέας στο γραφείο που η ίδια δημιούργησε στην Καλαμάτα, αναλαμβάνοντας σε αυτό την ολοκληρωμένη διαχείριση έργων μετάφρασης-διερμηνείας, διοικητικά καθήκοντα καθώς και υπηρεσίες διεθνούς επικοινωνίας.

  Συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος για εξέλιξη και με την επιθυμία να κεφαλαιοποιήσει την πλούσια αυτή εμπειρία της αλλά και να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της εποχής, το 2016 δημιούργησε το γραφείο Liaison, προσφέροντας υψηλού επιπέδου, προσωποποιημένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας στους πελάτες της.

They trusted us

“It was an astonishing feat of translation that Vasiliki carried out continuously throughout the program. She would be a gem of a find for any company looking to utilise her undoubted skills as a translator in either the written or spoken form”.

Antony Stanley

STF Photo Agency, UK

“Vasiliki had immersed herself as much as possible into the nuances of our industry so that she could give the most precise translation possible. Her pleasant appearance and strong personality allow her to give her clients the maximum benefit of her varied talents”.

Noel Frank

Chemspec, Inc., USA